Zangles

Zangles Tilburg

  • Wil je graag ook die hoge uithalen uit dat mooie nummer moeiteloos kunnen zingen?
  • Wil je met jouw band het einde van de avond makkelijk uitzingen zonder hees te zijn de volgende dag?
  • Wil je auditie gaan doen voor een vakopleiding en wil je je daar stap voor stap op voorbereiden?
  • Wil je graag weten wat je stem voor bereik heeft en welk repertoire dus goed bij je stem past?

Dan ben je bij mijn zangstudio in het centrum van Tilburg aan het goede adres!

Zangtechniek

In mijn zanglessen besteed ik veel aandacht aan de ademhaling, houding en zangtechniek van de leerling. Ik bied meerwaarde door middel van het toepassen van actuele kennis. Door het behalen van level 1 en 2 EVT, het volgen van Complete Vocal Techniek lessen en het afstuderen aan de master richting van het conservatorium Tilburg heb ik uitvoerend en educatief een erg brede technische kennis. Je kunt in de zangles werken aan zowel pop, musical als klassiek repertoire.

De interpretatie van een nummer

Na het technische gedeelte in de zangles wordt er gewerkt aan het muzikaal benaderen van het nummer.
Hoe maak je je een nummer eigen en geef je er een passende interpretatie aan?
En hoe breng je het nummer zo dat het geloofwaardig over komt en dat je het publiek kunt raken!

Ook vind ik het heel belangrijk, dat het echt jouw eigen interpretatie is en geen kopie van een artiest op youtube. Want pas dan geef je een nummer echt betekenis en voeg je iets van jezelf toe.

Auditietraining

Wil jij je voorbereiden op een auditie voor een vakopleiding zoals de MusicAllFactory of het conservatorium?

Ik heb een kort lijntje met de musicalopleidingen, zoals de MusicALLFactory en het FHK Muziektheater in Tilburg. Ik ben op de hoogte van de eisen en verwachtingen van deze studies, zodat ik goed mee kan denken en sturen.

Samen gaan wij passend repertoire voor je zoeken en zorg ik ervoor dat je techniek en performance op een dusdanig niveau getraind is, dat je klaar bent voor de auditie!

Een nummer opnemen?

Bij mij in de studio beschik ik over professionele opnameapparatuur om een nummer in te zingen. Ik zorg voor een mooie mix zodat je het op kan sturen als demo voor een auditie, als reclame kan gebruiken op je site/social media of gewoon om het aan je vrienden te laten horen.

Proefles volgen?

Wil je eens vrijblijvend een proefles bij mij volgen om te kijken wat je er van vindt? Dat kan! Ook mag je een keer los langskomen om bijvoorbeeld een stemtest te doen! Dan kan ik je bereik testen en kan ik je feedback geven over de conditie van je stem.

Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info!

Mijn zangstudio vind je in het centrum van Tilburg. Handig te bereiken met het openbaar vervoer en de parkeergarage van het Louis Bouwmeesterplein ligt om de hoek.

 

“Op dit moment heb ik al ruim twee jaar zangles van Ingrid. Behalve dat ze me veel leert en ik erg op mijn gemak ben bij haar, is ze ook echt een coach voor mij. Ik ben op weg naar een professionele carrière als zangeres en door haar aanmoedigingen en tips lukt dit steeds beter. Behalve musicalzang, leer ik bij Ingrid ook hoe ik popnummers, maar ook klassieke aria’s kan zingen. Ik ben erg tevreden en blij dat mijn klasgenoten en docenten van mijn musicalopleiding Ingrid destijds hebben aangeraden!” Inge de Weerd
 

“Mijn rugzak vol met musical-ervaring hangt aan de kapstok. Andere muzikale wegen liggen voor me. Vanaf april 2018 neemt Ingrid me, op een zeer kundige en plezierige wijze, mee op ontdekkingstocht in de lichte en gevoelige muziek. Ze weet me telkens te boeien en te enthousiasmeren. Nieuwe ideeën en gedachtes ontspruiten zich. Wil jij ook samen met Ingrid de wijde muzikale wereld in? Laat je verrassen en inspireren.”   Adrie van de Wijdeven