Zangeres

Door middel van mijn opleidingen en de ervaring die ik heb kunnen opdoen in verschillende muziekstijlen, is mijn stem veelzijdig ontwikkeld!

Zowel met pop, klassiek, musical en -soulmuziek weet ik raad!

Graag verras ik het publiek met een mooie eigen versie van een nummer en probeer ik het publiek te raken en te vermaken met mijn zang. Bij verschillende settingen kunt u mij inhuren!

Zang bij huwelijk

De mooiste dag van jullie leven! Muziek kan jullie verhaal vertellen..

Een extra persoonlijk tintje rondom jullie ja-woord of live-zang tijdens de borrel. Ik ga samen met jullie opzoek naar de mooiste nummers die bij jullie moment passen!

Neem gerust contact op om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden!

Solo zangeres bij orkest

Ik heb met verschillende beroepsorkesten en regionale harmonie orkesten optredens mogen verzorgen. Ik vind het altijd heerlijk! Samen toewerken naar een mooi optreden waar de energie en plezier vanaf spat! Van een mooie musical-ballad tot een Riverdeep mountain high van Tina Turner...

Zang bij uitvaart

Woorden schieten te kort...

Het gemis is zo groot! Muziek doet herinneren... terugdenken aan.. en  helpt om volwaardig afscheid te nemen van.

Samen gaan we opzoek naar de juiste nummers. Van een Ave maria tot een Fields of gold. Met live piano begeleiding of met een mooie track.

Presentatrice

Uw ondernemersavond of muziekavond geef ik een spontane en frisse draai door de presentatie op me te nemen en die af te wisselen met muziek! Zo bent u volledig ontzorgt en kunt u zich richten op de inhoud!

Voor onderstaande bedrijven en organisaties heb ik mogen werken: