Workshops

Zoek je een leuk teamuitje, vrijgezellenfeest, verjaardagsuitje of kan je koor een boost gebruiken?

Zang workshop op maat

Ik verzorg workshops op maat. Verras jezelf en je groep met een leuke interactieve zang workshop. Ervaring of muzikaliteit is absoluut niet vereist, wel een gezonde dosis nieuwsgierigheid en inzet.

In het eerste gedeelte van de workshop bereiden we ons voor op het zingen. Belangrijk is dat je je lijf actief maakt en je stem opwarmt. Met verschillende toegankelijke en leuke oefeningen wordt dit doel bereikt. Na de warming-up gaan we samen zingen! Hoe zing en luister je eigenlijk tegelijkertijd, zodat je samen mooi blend. En hoe zorg je ervoor, dat je allemaal dezelfde energie in een nummer steekt, zodat je echt met de groep de sfeer van een lied te pakken hebt? Leuke opdrachten en bekende hits komen aan bod.

Ik durf je te garanderen dat je enthousiast en energiek naar huis gaat.

Een boost voor je koor?

Wil je als koor een stukje verder, dan kan ik ook werken aan de presentatie en uitvoering van het koor. Naast het feit dat het lekker gaat klinken kan ik gaan werken aan het meer “af” maken van het geheel. Denk hierbij aan een passende presentatie met koorchoreografieën, of aan het invoegen van spelelementen, of aan het regisseren van volledige voorstellingen inclusief licht en geluid.

 

Wij van Popkoor Xsinchère hebben in de afgelopen periode geweldig fijn samengewerkt met Ingrid. Voor ons Ghost town concert zochten wij iemand die ons kon helpen met de regie, met kooropstellingen en eenvoudige danspassen. Ingrid heeft dat perfect gedaan; niet te ingewikkeld maar wel met maximaal effect. En het mooiste was dat ze met haar enthousiasme iedereen in beweging kreeg, zelfs de mannen die normaal gesproken echt niet van hun plek te krijgen zijn! Afgelopen weekend hebben we twee fantastische uitvoeringen kunnen geven. Mede dankzij Ingrid was het een groot succes, nogmaals bedankt!!! Adri Dekker

 

Al een paar jaar komt Ingrid van den Nieuwenhuizen Musical Intermezzo begeleiden en sturen als vocal coach. Hier zijn we enorm tevreden over. Ze heeft een groot empatisch vermogen, een zeer kritische maar open visie en weet ons op een hoger plan te brengen. Hier hebben we inmiddels al de zangvruchten van mogen plukken. We bevelen haar ten zeerste aan om ook jouw groep op zanggebied op een hoger plan te brengen . Geert-Jan van den Heuvel