Trouwen

Live zang op jullie dag

Zang op jullie bruiloft! Met muziek en mooie, passende liedteksten maak je de dag persoonlijk. Live muziek zorgt voor een unieke omlijsting in de ceremonie of tijdens kerkelijke handelingen, zodat alles mooi en soepel verloopt. 

Selectie van de nummers

Ik denk graag mee over de muzieknummers, in een gesprek ontdekken we samen welke muziek bij jullie past. Uit jullie verzoeken en mijn voorstellen kunnen jullie vervolgens een aantal nummers kiezen. Zo ontstaat een ceremonie die heel persoonlijk is. Jullie verhaal, jullie nummers, door mij live gezongen!

Geluid

Ik zorg ervoor dat ik een passende geluidsset heb voor de locatie, die ik zelf bedien. Voordeel is dat jullie niet los nog een geluidsman en set hoeven te huren.

Willen jullie nog een stapje uitbreiden? Dan kunt u ervoor kiezen om mij met een gitarist of pianist te boeken. Zo wordt alles live gespeeld en kan de muziek precies afgestemd worden op de handeling, die op dat moment plaats vindt (naar voren lopen bruid, tekenen etc).

Na de ceremonie dansen?

Natuurlijk hoeft de muziek na de ceremonie niet te stoppen. Wilt u warme achtergrondmuziek tijdens het diner? Of losgaan op muziek gespeeld door een knallende band. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.


Wilt u tijdens het diner ook muziek of heeft u graag een live band tijdens het feest. Neem dan contact op voor de verschillende mogelijkheden.

 

Ingrid heeft gezongen tijdens onze wedding ceremony en dat was ontzettend mooi en een prachtig kippenvel moment! Aanrader!
Hanna & Greg Hawkins uit Zwolle