Presentatrice

Presentatrice Ingrid

Zoekt u een enthousiaste en betrokken presentatrice voor uw event of ondernemersavond? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Door mijn theaterachtergrond ben ik gewend om voor publiek te staan. En door mijn enthousiasme en professionaliteit weet ik de juiste energie aan de avond te geven.

Interviews

Ik neem geen genoegen met een standaard antwoord. Met humor en pit weet ik nog net iets verder te komen. Door het volgen van onder andere een workshop bij journalist Frenk van der Linden weet ik snel de kern te raken en het publiek erbij te betrekken.

Muziek erbij?

Wilt u net een stapje verder gaan? Dan kan ik ook voor de muzikale omlijsting zorgen. Muziek zorgt net voor dat sfeertje wat de avond tot een soepel en energiek geheel maakt. Juist dat ene lied ter intro op een onderwerp of juist een muzikaal intermezzo tijdens het diner.

Maatwerk op gebied van thema

Gaat uw ondernemersavond over duurzaamheid? Ik zing passende nummers over het thema. Kondig sprekers aan en daag de deelnemers uit tot het zingen van een gezamenlijk lied. De avond vormt zo een mooi opgebouwd en soepel geheel.