Skip to main content

Nieuws

Onze debuut CD "Sweet Sunshine" uit!

Een cd met zelfgeschreven pop/soul muziek!

Wil je alvast een voorproefje? Luister dan onze eerste singles "Sweet Sunshine en "Ain't Coming Back" alvast op Spotify!

Wil je de CD in huis?
Voor 10 euro exclusief verzendkosten sturen we 'm naar je toe!

Stuur ons een berichtje via het contactformulier of mail ons op:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je adresgegevens!

Spotify_kleuren_singles1_sweet_sunshine-18f6c50f DI-Project | Ingrid van den Nieuwenhuizen

 

DI-Project

Diana en Ingrid leerden elkaar in 2017 kennen bij een concert tour. Ze besloten eens te jammen en bleken dezelfde muziek te willen maken. Ze ontwikkelden als duo de naam DI-Project en verzamelden te gekke muzikanten om zich heen. DI-Project schrijft pop/soul nummers en geeft een eigen draai aan covers.

Afgelopen periode zijn ze de studio ingedoken om een eerste EP op te nemen. Ze kunnen niet wachten om hun muziek te delen!

"Ingrid heeft de stem van een donkere zangeres, krachtig en warm!"

"Diana weet feilloos de juiste toon te vinden in haar arrangementen, puur en verrassend!" "Samen nemen ze het publiek mee in hun enthousiasme en passie voor de muziek."

Op het youtube kanaal van DI-Project kunt u hun muziek beluisteren. Houd de site en social media in de gaten voor meer informatie!

Over DI-Project

Ingrid van den Nieuwenhuizen is in 2013 afgestudeerd aan de studie muziektheater aan het conservatorium in Tilburg. Ingrid is een veelzijdige zangeres en heeft opgetreden met grote orkesten, operagezelschappen, koren en bands. Daarin zingt zij musical, pop, soul, jazz en ook Nederlandstalige nummers. Haar eigen teksten gaan over de dingen in het leven, die haar raken. Diana Huismans weet feilloos de juiste toon te vinden in de arrangementen, die zij componeert. Diana heeft eveneens een brede ervaring als musicus en is een energieke en inspirerende bandleider.

Live muziek boeken?

Wilt u DI-Project op uw festival of feest? Dat kan!

Laat gerust een berichtje achter in onderstaand contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.
Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.
Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.
Uw vraag is leeg