DI-Project

Ingrid van den Nieuwenhuizen (zangeres) en Diana  Huismans (toetseniste) leerden elkaar kennen via de concertreeks ‘Tour of Duty’ van de Fanfare Bereden Wapens. Al gauw bleken ze een goede muzikale klik te hebben. Ze besloten eens samen te gaan ‘jammen’ en dat bleek succesvol!

Ze ontwikkelden als duo de naam DI-Project en verzamelden goede muzikanten om zich heen. DI-Project schrijft zelf pop/soul nummers en geeft een eigen draai aan covers.

Op het youtube kanaal van DI-Project kunt u hun muziek beluisteren. Houd de site en social media in de gaten voor meer informatie!

Even voorstellen...

Ingrid is in 2013 afgestudeerd aan de studie muziektheater aan het conservatorium in Tilburg. Ingrid is een veelzijdige zangeres en heeft opgetreden met grote orkesten, operagezelschappen, koren en bands. Daarin zingt zij musical, pop, soul, jazz en ook Nederlandstalige nummers. Haar eigen teksten gaan over de dingen in het leven, die haar raken. Diana weet feilloos de juiste toon te vinden in de arrangementen, die zij componeert. Diana heeft eveneens een brede ervaring als musicus en is een energieke en inspirerende bandleider.

Maatwerk

Zoekt u een mooie muzikale invulling bij een evenement? Diana en Ingrid leveren naast hun eigen muziek ook maatwerk tijdens recepties, diners, borrels en huwelijksvoltrekkingen.

Denk aan mooie achtergrondmuziek bij een diner, of juist een energieke performance in de pauze van uw event.

Wilt u na het officiële gedeelte nog lekker dansen? Dan is DI-Project aan te vullen met een saxofonist, drummer of gehele band!

Meer informatie?

DI-Project denkt graag met u mee, zodat u het muzikale gedeelte volledig aan ons kunt overlaten! Stuur gerust een mailtje of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

+31621557879 (Diana Huismans)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.