Bio

Ingrid is op 20 december 1985 geboren in het dorpje Almen in de Achterhoek.
Na de middelbareschool besloot Ingrid naar Tilburg te vertrekken om de studie Organisatiewetenschappen te volgen aan de Universiteit van Tilburg.
Tijdens deze studie werd ze toegelaten tot de part-time musical opleiding, de MusicALLFactory in Tilburg.

Na twee jaar beide werelden gecombineerd te hebben, besloot Ingrid in 2011 het roer om te gooien en volledig te kiezen voor de muziek.

Ze werd aangenomen op de bachelor Muziektheater aan het Conservatorium van Tilburg. Daar volgde Ingrid zang, dans en spelvakken van o.a. Edward Hoepelman, Katrien Verheijden, Roeland Vos en Danielle Waaijers.
Na de bachelor besloot ze zich nog verder te ontwikkelen door de Master of Music aan het Conservatorium van Tilburg te volgen. Tijdens deze master ontwikkelde ze haar stem nog diverser van klassiek tot pop en ook haalde ze tevens de educatieve vakken zodat ze bevoegd werd om les te geven.

Een deel van haar master heeft ze besteed aan het volgen van nieuwe zangtechniek methodes, zoals de Complete Vocal Technique en de Estill Voice Training System.

Gedurende de bachelor heeft Ingrid veel toneelervaring kunnen opdoen in diverse schoolproducties zoals A City of Angels en A Little Night Music. Ook heeft ze stage gelopen in de M-lab productie Cyrano onder regie van Koen van Dijk.

Na haar studie werd ze aangenomen als backingvocalist bij de shows van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ook speelde ze in twee opera producties van Opera Zuid. En speelde ze de afgelopen 4 jaar in internationale shows met street-art groep Close-Act, waar ze onder andere mee naar Rusland en Singapore is geweest. Op dit moment werkt Ingrid op project basis voor uiteenlopende klussen. Van optredens met grote orkesten tot warme huwelijksceremonies. Van tv-optredens bij de Kwis en Sanne Wallis de show naar presentatie klussen voor ondernemersavonden.

Sinds een aantal jaar schrijft Ingrid samen met haar pianiste Diana Huismans pop/soul muziek. In februari 2020 hebben ze onder de naam DI-Project hun nieuwe werk gepresenteerd tijdens een release concert in de Hilvaria Studio's. Hun muziek is te volgen op youtube en spotify!

 

 

 

Foto album

Eigen muziek met Diana

Castingfoto rock

Kruikenmis Kruikenstad 2019

afstuderen 2013

Tour of Duty 2018

Tv optreden de Kwis 2018

Interview klussen

Sanne Wallis de Show 2018

Close-Act Street-theatre